Ez nem egy tündérmese...

Vörösharisnyás titkok

Vörösharisnyás titkok

Kasztrált pasik

2015. április 13. - Vörösharisnya

Valami egészen szomorú és sajnálatos módon valaki kasztrálta a pasikat. 

Elvette a férfiasságukat, a magabiztosságukat, az erejüket. 

A csapból is ez folyik: mi, nők tehetünk róla, hogy elférfiasodtunk, ezért a férfiak mellettünk puhányabbá váltak és mi nem hagyjuk, hogy a férfiak igazi férfiak legyenek.

Kiver a víz ettől az idegesítő dumától, hát hol tehetek én arról, hogy a nőket is beállították a sorba, hogy dolgozzunk eszevesztettül látástól vakulásig? Hogy álljunk a sarkunkra, teremtsük meg magunknak, amire szükségünk van? Persze...hiszen a férfi erre egyedül nem képes. S ha már beállítottak a sorba, még szép, hogy nem elégszem meg a szürkeséggel, hanem jó, s a legjobb akarok lenni. De emellett szeretnék nő maradni, ízig-vérig nő, aki támogatva a férfit, kiteljesedhet női szerepeiben. Nem szerető, ócska kurva, fogas, vagy házvezetőnő akarok lenni. Senki sem erre született.

Nő, társ, feleség, anya, ez a mi szerepkörünk és az egyensúly nem is maradhat fent férfi és nő között, ha felcserélődnek a szerepek. 

A nő dolga a csábítás, a férfié a bevetés. De amikor eljutott a világunk oda, hogy a férfi vonja meg a nőtől a szexet, akkor hogyan beszélhetnénk egyensúlyról? Amikor férfiak maradnak otthon a gyerekkel és a nők keresik meg a kenyérre valót?

Félre ne értsük egymást. Engem soha sem tartott el senki és ezután sem kívánom. Pusztán nem értem, miért lett elvárás a mai nőktől, hogy legyél szuperwomen anya, feleség, háztartásvezető, takkernő, szakács, és még tegyél is le ugyanannyit az asztalra, mint a férfi? Ezt korán sem nevezném igazságosnak. És itt indul az ördögi kör. Kinek mi a feladata, mi a szerepe és hol folynak szét a határok?

superman.jpg

De hogy ez lenne e a férfi kasztráció oka? Talán. Nem tudom. 

Emiatt nem érzik már magukat No1 Férfinek? Emiatt lesznek gyámoltalanok és anyám asszony katonák?

Így tűntek el a szexistenek és lettek otthonülő puhapöcs lúzerré?

Kemény? Akinek nem inge, nem veszi magára. Akinek meg ingje, gombja, vagy netán gombolni valója akad, talán szedje össze magát és ne csak próbálkozgasson....hanem csinálja.

Legyetek már férfiak! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosharisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr617363510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kukatr 2015.06.11. 18:47:37

Van oka, hogy az akaratos, rendkívül törtető és követelőző, tökéletesnek látszó, de valójában hisztis 'szupernőket' messziről kerülik a mindenkinek, de főleg nekik járó duplanagybetűs férfiak. Aztán ha egy-két dugás erejéig találkoznak, beindul a mondtaménhogymegérdemlem hangvételű önámítás. Persze az alfák gyorsan tovább is állnak, feleslegesen nem pazarolják erőforrásaikat.

És mégis miért történik ez meg? Mert megtehetik. Sokkal nagyobb, és jobb választékból válogathatnak mint hinnéd.

Vörösharisnya 2015.06.11. 20:20:51

@kukatr: Tudom. Sorban állnak a szexi, öntudatos, belevaló 30-as csajok és mind egy jó pasira várnak. De szerinted mi a rosszabb? Beállni a sorba, vagy megelégedni a szürkeséggel? Nem tudok választani...nem is akarok. Bármennyire is kiábrándultnak tűnök, mégis hiszek a meggybefőtt szépségű tündérmesében és hogy egyszer megkapom majd a "jutalmam". Rosszabb esetben meg ugye nem így lesz...:D

waldorfbalcon 2015.06.12. 00:15:05

Haris, figyu, ez kurva egyszerű.
A nőknek ugye az kell, hogy beinduljanak a pasira, hogy erősebb, okosabb, dominánsabb, azaz lehengerlő legyen, hogy felfelé lehessen rá nézni, mert különben nem eléggé férfi. Így van? Így van.

Na most, ma férfiak és nők ugyanolyan iskolába járnak, ugyanazt tanulják, hasonló eséllyel tudnak továbbtanulni (sőt, a nők még nagyobb arányban is), és bár még nem teljesen ugyanúgy, de hasonló módon keresnek, ugyanazon kulturális, művelődési és közel hasonló karrier-lehetőségeik vannak (a nőket itt még azért éri hátrány).

Tehát akkor a férfiak honnan is szedjék össze azt a vágyott pluszt, ami eláztatja a pamutbugyit? A két nem sokkal hasonlóbb skill-settel és egzisztenciális lehetőségekkel rendelkezik, mint eddig bármikor.

Ergo jelenleg a nőknek nem “felfelé”, hanem oldalra kell a férfiakra nézni. Ez viszont a “felfeléhez” képest a nők szemében már “lefelét” jelent, mivel ösztönszinten a szuperdomináns alfa-ingert keresik a jobb utódok érdekében.

Éééés ezért aztán elkezdenek a férfiakhoz nem oldalra, hanem lefelé beszélni: ti puhapöcsű, kasztrált, ilyen-olyan nyamvadék hulladékok stb.

Ami persze egy rendkívül szép gesztus :)

Vörösharisnya 2015.06.12. 00:25:41

@waldorfbalcon: Teljesen igazat adok neked, a hiba a rendszer általad is vázolt részében van. Elég régen írtam ezt a posztot, de emlékszem, valamin épp nagyon ki voltam akadva, visszaolvasva tényleg elég meredek, csak az a baj, hogy indokok ide, vagy oda, de a legtöbb szava igaz. Persze én meg miért csodálkozom azon, hogy a pasi, akire nem tudok felnézni, nem tud normálisan megdugni...milyen igazságtalan 22-tes csapdája ez, nemde...

waldorfbalcon 2015.06.15. 01:42:01

Rendben, Haris, találkoztál egy ilyennel, akkor tehát az összes ilyen? Okos lány addig keres, amíg nem talál olyat, aki rendesen megdugja. Ha az okos lány jól is néz ki, akkor előbb-utóbb meglesz a megfelelő hím, mert a jobak azok közül is a jobbakra hajtana ugye.

Az általánosításokat meg szimplán el kell engedni, mert szellemi restségre utalnak. Valószínűleg neked is ismerősek mondjuk az ellenkező irányú beszólások, pl:
"Így tűntek el a szexistenek és lettek otthonülő, puhaseggű ribanccá?"

Nem lehet ezekkel túl messzire evezni, még ha a kocsma/műköröm-szalon népe meg is éljenzi őket :)

Vörösharisnya 2015.06.15. 09:59:18

@waldorfbalcon: Azért jó, ha sok ilyennel találkozom, mert szépen lassan körvonalazódik, hogy kit akarok / nem akarok. Szűkül a célcsoport, de tökéletesen biztos vagyok benne, hogy a maradék kicsiny százalék is az utamba kerül. Töretlenül próbálkozom és hiszek a fehér lovas nagy farkú jövendőbeli királyfiban, csak néha kicsit felbosszantom magam a pasikon és abból ilyen posztok születnek. :)
süti beállítások módosítása