Ez nem egy tündérmese...

Vörösharisnyás titkok

Vörösharisnyás titkok

Ez a pasi rontást hozott rám

2015. július 08. - Vörösharisnya

Na jó, persze nem szó szerint és valószínűleg a sorozatos negatív hullámnak az égvilágon semmi köze sincs a pasi párhuzamos jelenlétéhez, de legyen már valami ezo feeling is ebben a pár mondatban, ami épp kikívánkpzik belőlem :)

Nem vagyok egy ezo-bullshit picsa, de van körülöttem épp elég ezo vénájú segítő, szóval egészen tökéletesen fel tudnám mondani, hogy mi az az asszcendens és hogy miért kell jobban őrizgetnem a radixomat a rózsaillatú női ékemnél, ha nem akarom elsietni a dolgokat egy pasifélességel. 

Szóval a világra való rálátásom határtalan nagy nyitottságának köszönhetően pontosan sikerült rájönnöm, mitől romlott el az életem pár hétre. Ez a pasi hozta rám a rontást! :D

Gyanús lehetett volna már az elején, mert aki csak egy fokkal szebb az ördögnél, az lehetne már maga az ördög is akár. Ez az EdwinMarton utánzat pedig mindig is olyan ördögi volt. Na jó, lehet, hogy inkább ördögien jóképű, de maradatunk annyiban, hogy az ördög akkor pipa, mert már elég sokszor leírtam ahhoz, hogy ez így bizonyítást is nyerhessen. 

Másodszor meg ott volt ugye az az alattomos modora. Alattomosan mászott be a bőröm alá minden tökéletes mondatával és udvarias viselkedésével. Na nem is kellett neki sokat váni rá, hogy megegyem, amit főzött és boldogságos kapcsolatba képzeljem magam. 

Pedig már ügyesebb, okosabb és többet tapasztaltabb lány vagyok annál, minthogy megegyem a fekete betűlevest, de talán néha szeretnénk jóízűen megenni azt is, ami nincs és elhinni, hogy mégis van. 

Szóval felmerült bennem, vajon a minden szava hazugság típusú pasik lehet, hogy inkább a belőlünk fakadó el akarom hinni, hát hazudj lélekállapot kivetülései?

Elegendő többnyire pár hét, hogy az alattomos bőralámászó típus kimutassa a foga fehérebbik részeit is. Ilyenkor menekülj! Fuss, rohanj és hátra se nézz, egy pillanatra sem. Vagy később ne panaszkodj, ha úgy érzed, rontást hoztak rád...

 images_4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosharisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr887544630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása