Ez nem egy tündérmese...

Vörösharisnyás titkok

Vörösharisnyás titkok

Hufnágel Pisti

2015. május 27. - Vörösharisnya

A Hufnágel Pisti nem fingik, nem büfög. Konstans merev a farka, mit merev...a vasbetonból kiöntött férfifallosz sem lehetne keményebb, mint a Pistink hímszerve. A Hufnágel jól nevelt, örökké sármos, mindig jól öltözött, megnevettet és hűséges típus. Időnként meglep egy csokor tulipánnal / rózsával / liliomcsokorral. Szívből szeret, de nem papucsállatka. Rendesen fogat mos, menő állása van, a Nő pedig tisztelete folytonos tárgya. Ő a Hufnágel. 

Akit nem választottál. 2 / 5 / 47 évvel ezelőtt egy másik jobb döntésnek bizonyult és a Hufnágel az élet örökké mi lett volna ha...tézise maradt. 

Útelágazások. Tele velük az életünk. Döntünk, döntesz, döntök én is. Sokszor jól, sokszor kevésbé, de valahogyan mindig kell. Muszáj. És mindig ott maradnak a kihagyott utak. A Hufnágelek, a lehetőségek, a remények. 

Persze, persze, sosem jó, ami van, mert mindig többet, szebbet, konstans merevebbet....jól fésültebbet, nem kék ingeset, hanem inkább a fehéret, nem kék szeműt, hanem mégis barnát, nem katolikust, mert a református jobb lenne...millió kifogás és hiányérzet. Persze a Hufnágel biztos ilyen lett volna. Hát persze....

Eltelt 20 év és a lány még mindig a Hufnágel bűvöletében élt. Házasság, gyerek, válás, új pasi, régi, sztorno és repeat 20 évnyi leforgása alatt a Hufnágel mégiscsak ott volt a levegőben. Kutatta, kereste, titokban felhívta, de lerakta...de a Hufnágel emlékétől nem szabadult. Azt hitte, ha majd találkoznak, úgyis szertefoszlik a 20 éve gondosan építgetett babapopsi illatú rózsaszín köd és röhög majd a saját hülyeségén....aztán eljött a nagy találkozás. A Hufnágel pedig olyan volt, amit a lány 20 éve őrizgetett magában, nem fingós, nem böfögős, konstans merev, sármos, jól öltözött, jól fésült, hozott rózsát, fogat mosott, udvarias volt és pont úgy csókolt, mint 20 éve. 

De a Hufnágelnek meg volt már Hufnágelné meg kicsi Hufnágelek, hiába nem szerepeltek a 20 éve szövögetett szépreményű tervekben. Ott voltak. Újra összetört a porcelánszív, maradtak a fingós, böfögős, puhapöcsű, az egykori útelágazás végtermékei. 

Szomorú epizód a Hufnágel Pistik egyikéről. De sajnos pontosan így történt. 

images_5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosharisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr787497018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakférfi 2015.06.11. 15:01:49

Önmagadat gúnyolod.Vagyis a lelked gúnyolja a tudatodat. Mert a lelked szetetni akar atudatod meg meghátolja. Annyira felturbóztad az egódat hogy valójában már csak mítoszoknak hiszel. Azt kpnkrétan hogy egyedi és különleges vagy. Ezt gúnyolja a lelked. Csak egy vörösharisnyás nő ,olyan mint atöbbi.

Vörösharisnya 2015.06.11. 20:17:20

@csakférfi: A szarkasztikus öniróniám sokszor kisegített már, hívhatjuk ezt bárhogy.

csakférfi 2015.06.11. 22:44:23

@Vörösharisnya: Ja!így hívod a magányt amiben élsz?Azt hittem a magány gondolkodásra és önismeretre ösztönöz.Tisztázni az emlékeket.Aztán amit rosszul tudsz azt kijavítani.Ilyen pl.: nekem jár a pasi mert különb vagyok a többi nőnél.-Úgy átbaszták az agyamat hogy minden férfi köcsög.-Sérteve vagyok mert nem értenek meg hogy ez nekem mekkora szenvedés.......Na ehhez jó a magány.Amit Te öniróniának hívsz. :)

Vörösharisnya 2015.06.11. 23:00:56

@csakférfi: Nem vagyok magányos. De téged irigyellek, hogy nincs más dolgod,mint hülye picsák nyávogós blogját olvasgasd :) Béke van.

csakférfi 2015.06.12. 15:12:23

Megint gúnyolsz. Értem azt hiszed hogy unalmamban csinálom és közben kiverem amikor válaszolsz. Tévedsz. Ugyanis csak leigazolom hogy miért szenved az ember.Van egy teóriám aszerint élek a feleségemmel.Békésen és harmonikusan olykor pedig szenvedéllyel.Ez így jó. Te viszont azért blogolsz hogy lekösd agondolataidat. Mivel azok bántanak meg sértések amiket nem tudsz benyelni. Pedog lehetne.Akkor elengednéd azokat a gondolatokat, érzeteket amil a ğúnyhoz vezetnek. Na cső.Szenvedj oktalanul.:) :)
süti beállítások módosítása